De Lelie BV

De Lelie partner van Stichting aan het werk

Beste ambassadeur CVM 2015

Door de voortdurende aandacht en inzet van De Lelie én met medewerking van haar opdrachtgevers om verantwoordelijk marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche in praktijk te kunnen brengen en actief uit te dragen, hebben wij met trots de oorkonde voor beste code ambassadeur 2015 op 14 januari 2016 van de commissie Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche in ontvangst mogen nemen.
Vér voor Lees meer…

Nieuwe tenues voor medewerksters De Lelie

Sinds februari 2015 zijn alle medewerksters voorzien van nieuwe bedrijfskleding. Toename in dagschoonmaak waarbij representativiteit een belangrijke rol speelt én het werken als interieurverzorgster of gastvrouw gaan nu ineen met de nieuwe kledingstijl welke volledig aansluit op de huisstijl. De nieuwe stijl voorziet enerzijds aansluiting aan de wensen van onze dames en juiste pasvorm en goede kwaliteit anderzijds.

  Lees meer…

CAO-Nieuwsbrief

Beste heer, mevrouw,
Na een zeer intensief proces en met de hulp van een externe bemiddelaar hebben we een driejarige CAO in de schoonmaakbranche bereikt. Dit maakt een einde aan de vervelende onzekerheid in de branche en de stakingsacties van vakbond FNV.

Samen in vertrouwen bouwen
Belangrijke overeenstemming is bereikt over het samen verbeteren van het onderlinge vertrouwen tussen bonden en werkgevers en Lees meer…

Netwerkborrel De Lelie – RiVu zeer geslaagd

Geslaagde netwerkborrel De Lelie – RiVu zeer geslaagd!

Voor ondernemingen te RiVu (industrieterrein De Reitvelden en de Vutter) is op 17 april 2014 een netwerkborrel gehouden bij De Lelie B.V.

Onder het genot van een hapje en drankje was gelegenheid nader kennis te maken voor de omliggende bedrijven. Na een korte presentatie van De Lelie was er alle gelegenheid om het zakelijk Lees meer…