De Lelie BV

Schoonmaakbedrijf Breda

Schoonmaakbedrijf nabij Breda

Indien u een schoonmaakbedrijf zoekt voor de van uw bedrijfspand, instelling, school of kantoor, bent u bij De Lelie Schoonmaak op het juiste adres. De Lelie Schoonmaak is sinds 1919 het specialistische schoonmaakbedrijf voor schoonmaak in Breda en omgeving. De Lelie Schoonmaak staat voor betrouwbaar, flexibel, betaalbaar en altijd met oog voor kwaliteit. Onze medewerkers zijn vakkundig en gedisciplineerd en: zij ontzorgen u graag door middel van schoonmaakdiensten van A tot Z.

Vele schoonmaakdiensten in Breda

Het bieden van totaaloplossingen is waar De Lelie Schoonmaak bekend om staat. Wij verzorgen graag uw schoonmaak tot in de puntjes in Breda en omgeving, op tijden die voor uitkomen. U kunt op ons rekenen of u nu enkele vierkante meters of vele duizenden vierkante meters schoon wilt laten maken. Wij regelen altijd een juiste mix van de juiste mensen, machines én middelen. Een greep uit onze schoonmaakdiensten ziet u hieronder:

  • Interieurverzorging;
  • Glasbewassing;
  • Gevelbehandeling;
  • Specialistische reiniging (dakgoten, zonnepanelen, graffiti etc.);
  • Industriële reiniging;
  • Vloeronderhoud en tapijtreiniging;
  • Sanitaire benodigdheden.

Tevens bieden wij u ook diverse aanvullende bedrijfsdiensten. U kunt hierbij denken aan trappenhal onderhoud, opleveringschoonmaak, bouwschoonmaak, elektraservice, rioleringswerken, terreinonderhoud en onkruidbestrijding. Wij zijn ambassadeur van maatschappelijk verantwoord ondernemen en maken daarom altijd gebruik van biologisch afbreekbare producten bij uw schoonmaak in Breda en omgeving.

Meer weten?

Schakel onze hulp in en maak een goede indruk bij uw zakelijke relaties met een brandschoon kantoor of bedrijfspand. De Lelieschoonmaak laat uw interieur en/of exterieur weer stralen als nieuw en zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte op en ontdek de eindeloze mogelijkheden van ons schoonmaakbedrijf nabij Breda.

Direct offerte aanvragen Informatie aanvragen
Twitter
 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2