Bossche Draak in Vuelta-rood

Het iconische beeld bij het centraal station in ’s-Hertogenbosch heeft, voor een paar dagen, een rode trui aan. La Vuelta, de wielerronde van Spanje, is in  de stad en dat zal de wereld weten! Daar helpt De Lelie een handje bij.

De Draak kreeg zijn trui niet omgehangen door de Bossche burgemeester die last heeft van hoogtevrees, maar door Guido van Houtum , de man van de hoogwerker van schoonmaakbedrijf De Lelie. “Leuke klus en mooi om oog in  oog met de Draak te staan, zo maak je nog eens wat mee!”

William de Haas: “We zijn trots op onze stad en het feit dat we een van de belangrijkste wielerkoersen van de wereld in onze stad mogen begroeten. Als De Lelie werken we graag mee aan zo’n sportief hoogtepunt voor de stad. De draak met de rode trui zal ongetwijfeld in beeld komen als de beelden van de start op zaterdag 20 augustus de wereld over gaan.”

Het idee komt van  Eric van der Most, voorzitter van De Vestingloop, de uitvoering dus van De Lelie, onder toeziend ook van de Bossche burgemeester Mikkers.