De Lelie BV

De Lelie, altijd iets nieuws

De Lelie, altijd iets nieuws

Door ons innovatieve karakter hebben we regelmatig goed nieuws te melden. Zoals over onze diensten, projecten en kwalificaties.
Komt u daarom gerust geregeld langs op deze pagina. Want De Lelie is altijd in voor iets nieuws! Voor de meest actuele flits-informatie zie De Lelie op sociale media.

Doe mee en verbeter je prestaties!

Samen werken aan sportiviteit, gezondheid, prestatie, doorzettingsvermogen, genieten van de omgeving, ontspanning door inspanning en een nog hechter team vormen.

Met deze gedachtegang om een waardevolle maatschappelijke bijdrage (lees; meerwaarde) te bieden is in combinatie voor de eigen passie voor het hardlopen de wens ontstaan om met De Lelie mee te doen met het mooiste en grootse event Brandloyalty Vestingloop 2018 bedrijvenloop ’s-Hertogenbosch!

Dat het niet makkelijk zou gaan wisten we, opgeven was echter geen optie!
Ondanks zelf met helaas nog 2 teamleden geblesseerd te zijn geraakt vooraf de start kijken we terug op een fantastisch mooie en vooral onvergetelijke dag.
Waanzinnig trots op team De Lelie en dank aan organisatie, vrijwilligers en alle deelnemers!

Beste ambassadeur CVM 2015

Door de voortdurende aandacht en inzet van De Lelie én met medewerking van haar opdrachtgevers om verantwoordelijk marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche in praktijk te kunnen brengen en actief uit te dragen, hebben wij met trots de oorkonde voor beste code ambassadeur 2015 op 14 januari 2016 van de commissie Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche in ontvangst mogen nemen.

Vér voor het bestaan van de gedragscode kende onze bedrijfsfilosofie al deze werkwijze, i.c. maatschappelijk en verantwoord ondernemen. Dit telt ook voor het OSB-keurmerk welke wij als een van de eerste schoonmaakprofessionals sinds invoering in 2013 hebben weten te behalen. De Code Verantwoordelijk Marktgedrag en het OSB keurmerk geven extra handvatten aan om ook onze gedachtegang van oudsher verder te kunnen uitdragen.

Natuurlijk zijn wij hier erg trots en wensen als schoonmaakorganisatie op het hoogste nivo te blijven ontzorgen.
Met het vooruitzicht naar 2019 en hiermee het 100-jarige bestaan is dit de ultieme bekroning op ons werk.
We blijven continue streven naar verbetering van onze diensten en processen en daar komen veel meer zaken dan louter de primaire dienstverlening op locatie bij aan de orde.
Aandacht, service, passie en het werken met enthousiaste teams zijn belangrijke uitgangspunten om klanttevredenheid te bereiken én nog belangrijker te behouden.
Kortom De Lelie zit in ons DNA en onze front- en backoffice staan daar voortdurend klanten, medewerkers mee ter zijde.
Wilt u ook ontzorgd worden?
Raadpleeg dan onze website voor de mogelijkheden www.delelieschoonmaak.nl en vul uw offerteverzoek in.
Uiteraard kunt u ook mailen info@delelieschoonmaak.nl of bellen op 073 6215266.

Rest ons om alle relaties die aan het behalen van dit resultaat hun medewerking hebben verleend te bedanken en wensen wij al onze toekomstige relaties ook een maatschappelijk en verantwoord ondernemen toe.

Oorkonde CVM 2015


Oorkonde CVM 2015 met directie nieuwsflits

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *