De Lelie ‘groen’ in stadsverkeer

William de Haas, trots op de Carver van de zaak.

Het is een opvallende primeur in het Bossche straatbeeld: schoonmaakbedrijf De Lelie bezoekt voortaan klanten met een Carver Cargo R+. Een uiterst moderne en hip brommobiel, een groene manier om spullen te vervoeren en je klanten te bezoeken.

Het is echt de allereerste Carver die in ’s-Hertogenbosch de weg op gaat. “En we zijn zeker het eerste schoonmaakbedrijf dat met de Carver op pad gaat. Daar zijn we best trots op”, bekent William de Haas, directeur van het Bossche schoonmaakbedrijf De Lelie. “Gaaf toch om op deze best wel spectaculaire manier je werk te kunnen doen. In de binnenstad en de ring daarom heen is dit de ideale manier om bij onze klanten en projecten te komen.”

Echt duurzaam werken en zeggen dat je duurzaam bent: daar zit een verschil. “Bij schoonmaakbedrijf De Lelie houden we van aanpakken en duurzaamheid gewoon in de praktijk brengen. Zo moet je de investering zien in de Carver, maar ook in de bedrijfsfietsen die we hebben aangeschaft. Het maakt het dagelijks werk voor een aantal van onze medewerkers goed bereikbaar op een zeer duurzame, gezonde en leuke manier.”