De Lelie BV

Diensten

Onze schoonmaakdiensten

De Lelie Schoonmaak is inzetbaar voor een breed scala aan schoonmaakdiensten voor de zakelijke markt.

Interieurverzorging

Voor uitstekende interieurverzorging bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen de schoonmaak van uw interieur tot in de puntjes. Hier zetten wij professionele mensen, machines én middelen voor in. Alleen op die manier krijgt u een brandschoon resultaat. Wij zijn ook inzetbaar op regelmatige basis. We luisteren goed naar uw wensen en kijken goed naar het soort omgeving dat schoongemaakt moet worden. Of dit nu een kantoor, instelling, school, winkelcentrum of wooncomplex is. Bij ons kunt u rekenen op een blinkend eindresultaat.

Glasbewassing

Ook voor glasbewassing bent u bij De Lelie Schoonmaak aan het juiste adres. Sterker nog; dat is onze specialisatie. Geheel aangepast aan uw situatie, werken we met gevarieerde methodieken. Zo kunt u ons al op traditionele wijze met een ladder en emmer in de weer zien gaan, maar ook met staande ladders voor hoger gelegen geveldelen en indien nodig werken wij ook met hoogwerkers en / of steigers. Geen klus is ons te gek! Bij De Lelie Schoonmaak werken we enkel met professionals die beschikken over het diploma Vakopleiding Glazenwasser en Glazenwasser in uitzonderingssituaties. U kunt er dus op rekenen dat de uitvoering veilig en volgens de verantwoorde technieken verloopt. Het resultaat? Glasbewassing van hoge kwaliteit!

Trappenhal onderhoud

Ook voor trappenhal onderhoud zijn wij inzetbaar. Een bezoeker komt als eerste terecht in de trappenhal. Wanneer deze vies, vuil en niet schoon is geeft dit al direct een verkeerde indruk. Voor de juiste uitstraling kunt u De Lelie Schoonmaak inschakelen! Wij zorgen dat uw trappenhal brandschoon is.

Gevelbehandeling

Met gevelbehandeling van De Lelie Schoonmaak krijgt ook de buitenkant van uw pand de juiste uitstraling! Is uw gevel aangetast? Dan is het niet alleen belangrijk om met een oplossing te komen, maar ook om te kijken waardoor het komt. Wij maken graag een reinigings- en beschermingsplan voor u. Bij De Lelie Schoonmaak werken we met afwerkmaterialen van hoge kwaliteit en beschikken we over veel kennis van uw gevel. Geen een gevel is hetzelfde. Daarom hanteren wij een specialistische aanpak waarmee schade aan uw gebouw wordt voorkomen! Heeft u geen beschadigde gevel, maar last van graffiti? Ook dan kunt u ons inschakelen.

Specialistische reiniging

Wilt u iemand inschakelen voor een specialistische reiniging ? Ook dan staat De Lelie Schoonmaak graag voor u klaar. Zo zijn wij gespecialiseerd in specialistisch vloeronderhoud. Denk aan het recoaten van harde vloerbedekkingen tot aan het kristalliseren van natuursteenvloeren en het bevochtigen van zachte vloerbedekkingen. Wij zijn ook inzetbaar voor andere klussen die vragen om een specialistische aanpak. Denk aan hogedrukreiniging, graffitiverwijdering, dakgotenreiniging en het reinigen van zonnepanelen met gedemineraliseerd water. Onze vakmensen staan graag voor u klaar!

Industriële reiniging

Met de industriële reiniging van De Lelie Schoonmaak kunnen diverse installaties, systemen, verstopte leidingen, tanks en ruimten als fabrieken schoongemaakt worden. Dit is een van onze zeer gewilde en gewaardeerde specialismen. U krijgt altijd hoge kwaliteit afgeleverd. Dit komt mede door onze ervaren vakmensen die beschikken over de juiste ervaring en kennis. Ook onderdeel van onze industriële reiniging? Periodiek onderhoud aan uw machines, ruimten en installaties! Met dit onderhoud kunnen storingen in uw productieproces worden voorkomen. Hier plukt u weer de vruchten van!

Schoonmaak mutatiewoningen

De Lelie Schoonmaak is ook inzetbaar voor schoonmaak mutatiewoningen. Bijvoorbeeld wanneer uw huurwoning opgeknapt of gerenoveerd dient te worden. Voor de nieuwe bewoners het pand betrekken, zorgt De Lelie Schoonmaak dat de mutatiewoning brandschoon is opgeleverd!

Vloeronderhoud

Ook voor uitstekende vloeronderhoud kunt u ons inschakelen. Of u nu een houten vloer heeft, of eentje van tapijt. Met onze hulp schittert uw vloer als nooit tevoren. Dat kan ook wanneer het gaat om een tegelvloer, marmoleum, marmer of laminaat. Ieder vloertype vraagt om een specifieke aanpak. Specialisatie en veel kennis van vloeronderhoud is dus een must. Wij van De Lelie Schoonmaak beschikken over beiden aspecten. Wij bieden voor elke vloer de juiste specialist en voorzien u van harte van advies op maat!

Tapijtreiniging

Beschikt u over tapijt? Dan is tapijtreiniging op zijn tijd wel nodig. Hiervoor dient er professioneel gewerkt te worden. Wij beschikken over de juiste expertise in machines als in vakmensen die gespecialiseerd zijn in tapijtreiniging. Zij weten uw tapijt dan ook vakkundig en grondig te reinigen.

Sanitaire benodigdheden

Wilt u dat de sanitaire benodigdheden binnen uw bedrijf of organisatie altijd op peil zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze geboden sanitaire benodigdheden zijn altijd op voorraad en dus snel leverbaar! Tevens bieden wij ook een linnenservice. Ideaal als bedrijf of organisatie om gebruik van te maken!

Twitter

Vrijdag en Zaterdag vele families herenigd. Dankbaar voor de mogelijkheid velen een hart onder de riem te mogen steken. Pure stilte einde dagen was genoeg de voldoening te zien van liefdadigheid door Antoine de Haas naar medemens 🙏. lnkd.in/g__KqrC

Ongeveer 5 maanden geleden

 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2