De Lelie BV

Gevelbehandeling

Gezichtsbepalende gevels

Over gevelbehandeling wordt helaas nogal eens te makkelijk gedacht. Als uw gevel is aangetast is het niet alleen van belang om naar de oplossing te kijken, maar dienen ook de oorzaken onderzocht te worden. De gevel is immers gezichtsbepalend voor uw pand en vraagt om een deskundige behandeling. Bij De Lelie bent u aan het juiste adres voor een professionele aanpak en passend advies. Wij beschikken over de juiste kennis van afwerkmaterialen en zijn in staat een goed reinigings- en beschermplan op te stellen.

De Lelie geeft vuil geen kans

Gevels zijn er in allerlei soorten en maten. De uitvoering vraagt dan ook om een specialistische aanpak zodat schade aan uw gebouw wordt voorkomen. De Lelie heeft de kennis en het vakmanschap in huis om dit voor u te realiseren. Wij vertellen u bijvoorbeeld dat u uw gevel na reiniging dient te impregneren om ervoor te zorgen dat vuil zich moeilijker kan hechten. Ook kunt u bij ons terecht voor antigraffiti coatings. Deze coatings zorgen ervoor dat verf geen kans krijgt om in uw gevel te trekken en zich makkelijk laat verwijderen, zonder de onderliggende laag aan te tasten.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
Twitter

Vrijdag en Zaterdag vele families herenigd. Dankbaar voor de mogelijkheid velen een hart onder de riem te mogen steken. Pure stilte einde dagen was genoeg de voldoening te zien van liefdadigheid door Antoine de Haas naar medemens 🙏. lnkd.in/g__KqrC

Ongeveer 5 maanden geleden

 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2