De Lelie BV

Glasbewassing

Goed in gevarieerde glasbewassing

Al sinds dag één van het bestaan van De Lelie is glasbewassing ons onbetwiste specialisme. We werken met gevarieerde methodieken die we geheel aanpassen aan uw situatie. Zo werken we op traditionele wijze met ladder en emmer, met staande ladders voor de hoger gelegen geveldelen en indien nodig met hoogwerkers en/of steigers.
Onze professionals zijn in het bezit van het diploma Vakopleiding Glazenwasser en het diploma Glazenwasser in uitzonderingssituaties. De uitvoering gebeurt dan ook veilig en volgens verantwoorde technieken.

Telescopische glasbewassing

Ook zijn we gespecialiseerd in telescopische glasbewassing met mineraalvrij water. Dit is een uitermate milieuvriendelijke en arbo-technisch verantwoorde methode voor het conventioneel wassen. Telescopisch wassen maakt het tot 10 meter hoogte mogelijk om zonder beperkingen te werken. Tot 15 meter hoogte is het mogelijk om te werken met beperkte inzetbaarheid. Deze vorm van glasbewassing brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Geen valgevaar
  • Verhoogde productiviteit
  • Iedere gewenste plek is bereikbaar zonder zware hulpmiddelen
  • Geen gesjouw met ladders en geen vereiste verplaatsingen

Mineraalvrij water is perfect inzetbaar op glas, gevelbeplating, kozijnen, gevelreclame en zonnepanelen. De investeringskosten van deze vorm van glasbewassing zijn laag en het onderhoud is eenvoudig. Doordat er zonder chemicaliën gewassen wordt is het een milieuvriendelijke keuze en door minder residu is er een beperkte herbevuiling van toepassing. Telescopische glasbewassing met mineraalvrij water door De Lelie verzekert u, óók bij zonnig weer, van een streep- en vlekkeloos oppervlak.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
Twitter

Vrijdag en Zaterdag vele families herenigd. Dankbaar voor de mogelijkheid velen een hart onder de riem te mogen steken. Pure stilte einde dagen was genoeg de voldoening te zien van liefdadigheid door Antoine de Haas naar medemens 🙏. lnkd.in/g__KqrC

Ongeveer 5 maanden geleden

 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2