De Lelie BV

Industriële reiniging

Industriële reiniging

Industriële schoonmaak is het reinigen van installaties, systemen, verstopte leidingen, tanks en ruimten zoals fabrieken. Industrieel reinigen is een van onze zeer gewilde én gewaardeerde specialismen. Bij het industrieel reinigen ontvangt u uiteraard de kwaliteit die u van ons verwacht. Onze professionele medewerkers beschikken over de benodigde vakkennis en ervaring om deze service geheel correct en optimaal voor u uit te voeren. Uiteraard zoals u van ons gewend bent!
Naast een industriële schoonmaak, is periodiek onderhoud aan uw installaties, machines en ruimten ook een onderdeel van onze industriële reiniging. Dit onderhoud is van groot belang tegen storingen in uw productieproces en is daarom onmisbaar. De Lelie Schoonmaakdiensten zet zich graag in voor een optimale werking van uw productieproces met een kwalitatieve industriële reiniging.

Kwaliteit van deze tijd

Ons motto is ‘kwaliteit van deze tijd’, aangezien een goede kwaliteit afleveren ons meest belangrijke aandachtspunt is. Wij werken daarom alleen met ervaren medewerkers met de benodigde vakkennis. Het industrieel reinigen is een specifieke klus, waarvoor wij professionals inzetten. Wanneer u het prettig vindt, kunt u uiteraard een kwaliteitsbewaking uit laten voeren. Wij laten u graag zien hoe wij onze werkzaamheden indelen. Omdat iedere situatie uniek is wat betreft de specificaties en hoedanigheid van de tank, de bodemgesteldheid, het type en de samenstelling van het restproduct, maar ook de mogelijkheden en beperkingen ter plaatse, maakt De Lelie schoonmaakbedrijf voor elke tankreiniging een plan op maat. Maatwerk dus! Zo gebeurt er precies wat nodig is en is het voor beide partijen duidelijk, dat werkt wel zo prettig!

Interesse in een industriële reiniging?

Heeft u interesse in het industrieel reinigen binnen uw bedrijfspand? Of wilt u graag meer informatie over de diverse schoonmaakwerkzaamheden die De Lelie Schoonmaakdiensten voor u kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
Twitter

Vrijdag en Zaterdag vele families herenigd. Dankbaar voor de mogelijkheid velen een hart onder de riem te mogen steken. Pure stilte einde dagen was genoeg de voldoening te zien van liefdadigheid door Antoine de Haas naar medemens 🙏. lnkd.in/g__KqrC

Ongeveer 5 maanden geleden

 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2