De Lelie BV

Gevelreiniging Breda

Gevelreiniging Breda

U wilt natuurlijk dat uw gevel er altijd netjes uit ziet. Uw bedrijfspand is een soort visitekaartje, het is daarom verstandig dat deze er altijd verzorgd en professioneel uit ziet. Gevelreiniging in Breda en omgeving van De Lelie Schoonmaakdiensten kan zorgen voor een stralende gevel. De Lelie Schoonmaakdiensten beschikt over ruime ervaring op het gebied van afwerkmaterialen en een goed reinigings- en beschermplan opstellen, waardoor wij u goed van dienst kunnen zien. Voor een kwalitatief goede gevelreiniging in Breda moet u bij De Lelie Schoonmaakdiensten zijn!

Voorkom schade aan uw gevel

Door eens in de zoveel tijd een goede gevelreiniging uit te laten voeren, voorkomt u schade aan uw gebouw. Naast dat wij de gevelreiniging in Breda en omgeving uitvoeren, kunnen wij u ook adviseren over de mogelijkheden na de reiniging. Hierbij kunt u denken aan het impregneren van de gevel, zodat er minder vuil aan hecht. Ook kunnen wij antigraffiti coatings voor u verzorgen, zodat er geen verf in uw gevel kan trekken. Zo voorkomt u schade aan de gevel en kunt u lang genieten van een professioneel uitziend pand.

Onze diverse diensten

Naast gevelreiniging in Breda en omgeving, kunt u ons uiteraard ook inzetten voor diverse andere schoonmaakwerkzaamheden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan: glasbewassing, interieurverzorging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, specialistische reiniging, sanitaire benodigdheden, industriële reiniging of de schoonmaak van mutatiewoningen. Onze medewerkers beschikken over de benodigde vakkennis om altijd de juiste kwaliteit te kunnen leveren. De Lelie Schoonmaakdiensten garandeert kwaliteit en een verzorgd resultaat. U kunt met een gerust hart uw gevel in Breda laten reinigen door De Lelie Schoonmaakdiensten!

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een gevelreiniging in Breda en omgeving? Of bent u benieuwd naar wat wij met onze andere schoonmaakwerkzaamheden voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op! Wij adviseren u graag. Kies voor de kwaliteit van De Lelie Schoonmaakdiensten!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
Twitter

Vrijdag en Zaterdag vele families herenigd. Dankbaar voor de mogelijkheid velen een hart onder de riem te mogen steken. Pure stilte einde dagen was genoeg de voldoening te zien van liefdadigheid door Antoine de Haas naar medemens 🙏. lnkd.in/g__KqrC

Ongeveer 5 maanden geleden

 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2