De Lelie BV

Gevelreiniging Den Bosch

Gevelreiniging Den Bosch

Om schade aan uw gevel te voorkomen, is het raadzaam om af en toe een gevelreiniging uit te laten voeren. Met een gevelreiniging in Den Bosch en omgeving ziet uw gevel er weer professioneel en verzorgd uit, het is immers uw visitekaartje voor (nieuwe) klanten. De Lelie Schoonmaakdiensten kan zorgen voor een professionele gevelreiniging in Den Bosch en omgeving. Met een persoonlijk reinigings- en beschermplan bekijken wij precies wat er moet gebeuren aan uw gevel. Zo kunnen wij met het juiste afwerkmateriaal uw gevel weer laten stralen.

Gevelreiniging en meer

Naast gevelreiniging in Den Bosch en omstreken, kunt u bij ons ook terecht voor gevelbehandeling. Denk daarbij aan het aanbrengen van een antigraffiti coating of aan het impregneren van de gevel. Bent u naast gevelreiniging ook op zoek naar een professional op het gebied van overige schoonmaakwerkzaamheden? Ook dan bent u aan het juiste adres bij De Lelie Schoonmaakdiensten. Wij zijn gespecialiseerd in diverse schoonmaakwerkzaamheden, zoals: interieurverzorging, glasbewassing, verschillende soorten onderhoud en diverse soorten reinigingen. U kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over de schoonmaakwerkzaamheden.

Gegarandeerde kwaliteit

Ons belangrijkste aandachtspunt is kwaliteit. Wij willen aan iedere klant de juiste kwaliteit leveren zoals u van ons gewend bent. Daarom werken wij uitsluitend met ervaren medewerkers die beschikken over de juiste vakkennis. Om de vakkennis te onderhouden worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold. Hiermee kunnen wij de beloofde kwaliteit altijd waarborgen. Of het nu gaat om een gevelreiniging in Den Bosch, of om een glasbewassing: bij De Lelie Schoonmaakdiensten is alles kwalitatief hoog!

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over gevelreiniging in Den Bosch en omgeving? Of bent u benieuwd wat wij met onze verdere schoonmaakwerkzaamheden voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij adviseren u graag. Natuurlijk kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Voor een gevelreiniging in Den Bosch, kiest u voor de kwaliteit van De Lelie Schoonmaakdiensten!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
Twitter

Vrijdag en Zaterdag vele families herenigd. Dankbaar voor de mogelijkheid velen een hart onder de riem te mogen steken. Pure stilte einde dagen was genoeg de voldoening te zien van liefdadigheid door Antoine de Haas naar medemens 🙏. lnkd.in/g__KqrC

Ongeveer 5 maanden geleden

 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2