De Lelie BV

Gevelreiniging Eindhoven

Gevelreiniging Eindhoven

Wist u dat het enorm belangrijk is om regelmatig een gevelreiniging uit te laten voeren? Zo voorkomt u schade aan uw gevel, maar het zorgt ook voor een verzorgde uitstraling van uw bedrijfspand. Voor gevelreiniging in Eindhoven en omgeving moet u bij De Lelie Schoonmaakdiensten zijn. Met ruime ervaring en de juiste kennis wat betreft afwerkmaterialen kunnen wij u perfect helpen. Wij stellen altijd een persoonlijk reinigings- en beschermingsplan op, zodat er precies duidelijk is wat er moet gebeuren aan uw gevel. Dat is wel zo prettig, want zo weet u van te voren wat er gedaan gaat worden.

De juiste gevelreiniging

Het is verstandig om professionals in te schakelen als het aankomt op gevelreiniging. De Lelie Schoonmaakdiensten heeft kwaliteit als meest belangrijke aandachtspunt. Wij streven ernaar om de juiste kwaliteit af te leveren. Onze medewerkers beschikken over de juiste vakkennis en worden regelmatig bijgeschoold om zo te kunnen leveren wat u van ons verwacht. Naast gevelreiniging in Eindhoven en omgeving, kunnen wij ook zorgen voor de juiste nabehandeling. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het impregneren van de gevel of aan antigraffiti coatings.

De Lelie Schoonmaakdiensten

Uiteraard kunt u voor meerdere schoonmaakwerkzaamheden terecht bij De Lelie Schoonmaakdiensten. Naast gevelreiniging in Eindhoven en omgeving, verzorgen wij namelijk de schoonmaak voor uw gehele pand. Voor zowel uw interieur als uw exterieur kunt u ons inschakelen. Hieronder vindt u een overzicht van wat wij onder andere voor u kunnen betekenen:

  • Industriële reiniging
  • Tapijtreiniging
  • Interieurverzorging
  • Vloeronderhoud
  • Trappenhal onderhoud
  • Glasbewassing
  • Specialistische reiniging
  • Sanitaire benodigdheden
  • Schoonmaak mutatiewoningen

Direct contact opnemen

Wilt u graag een afspraak maken voor een gevelreiniging in Eindhoven en omgeving? Of wilt u graag meer informatie over onze andere schoonmaakwerkzaamheden? Neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over de diverse mogelijkheden. Als u kwaliteit wilt, kiest u voor De Lelie Schoonmaakdiensten!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
Twitter

Vrijdag en Zaterdag vele families herenigd. Dankbaar voor de mogelijkheid velen een hart onder de riem te mogen steken. Pure stilte einde dagen was genoeg de voldoening te zien van liefdadigheid door Antoine de Haas naar medemens 🙏. lnkd.in/g__KqrC

Ongeveer 5 maanden geleden

 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2