De Lelie BV

Gevelreiniging Nijmegen

Gevelreiniging Nijmegen

Uw bedrijfspand is als een offline visitekaartje voor uw bedrijf. Potentiële klanten zien het uiterlijk van uw pand natuurlijk als eerste. Het is daarom van groot belang dat uw gevel er verzorgd uit ziet. Kies daarom regelmatig voor gevelreiniging in Nijmegen en omstreken door De Lelie Schoonmaakdiensten! Niet alleen voorkomt u zo schade aan uw gevel, het staat ook een stuk professioneler. Met de juiste afwerkmaterialen en een reinigings- en beschermplan op maat, kunt u van De Lelie Schoonmaakdiensten de beste kwaliteit verwachten!

Voorkom gevelschade met de juiste reiniging

Door regelmatig te kiezen voor een gevelreiniging in Nijmegen, voorkomt u schade aan uw gevel. Zo kunnen wij ook na de gevelreiniging zorgen voor de juiste gevelbescherming. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een antigraffiti coating zodat verf gemakkelijk van uw gevel af gaat, of u kunt uw gevel laten impregneren zodat vuil zich moeilijker kan hechten. Wij werken uitsluitend met professionals zodat uw gevel de specialistische aanpak krijgt die het nodig heeft.

Meer over De Lelie Schoonmaakdiensten

De Lelie Schoonmaakdiensten bestaat al bijna 100 jaar. Wij staan voor kwaliteit en doen er dan ook alles aan om deze te kunnen leveren. Zo worden onze ervaren medewerkers regelmatig bijgeschoold, zodat de vakkennis op peil blijft. Naast gevelreiniging in Nijmegen en omgeving, zijn wij inzetbaar voor vele verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Voor zowel uw interieur als uw exterieur kunt u terecht bij De Lelie Schoonmaakdiensten. Dat is voor u wel zo prettig, zo heeft u geen omkijken meer naar het schoonmaakwerk. Wilt u kwaliteit, kies dan voor De Lelie Schoonmaakdiensten!

Neem nu contact met ons op

Wilt u ook graag een verzorgde gevel? Maak dan nu een afspraak voor gevelreiniging in Nijmegen en omgeving! Wilt u meer informatie over onze diverse schoonmaakwerkzaamheden? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag. Gevelreiniging in Nijmegen laat u doen door De Lelie Schoonmaakdiensten: gegarandeerde kwaliteit!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
Twitter

Vrijdag en Zaterdag vele families herenigd. Dankbaar voor de mogelijkheid velen een hart onder de riem te mogen steken. Pure stilte einde dagen was genoeg de voldoening te zien van liefdadigheid door Antoine de Haas naar medemens 🙏. lnkd.in/g__KqrC

Ongeveer 5 maanden geleden

 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2