De Lelie BV

Gevelreiniging Tilburg

Gevelreiniging Tilburg

Wilt u op een professionele en kwalitatieve manier uw gevel laten reinigen? Kies dan voor gevelreiniging in Tilburg en omgeving door De Lelie Schoonmaakdiensten. Met ruime ervaring en de juiste vakkennis kunnen wij een gevelreiniging voor u uitvoeren. Het is belangrijk dat uw gevel er verzorgd uitziet, dit staat namelijk een stuk professioneler tegenover (potentiële) klanten. De juiste behandeling van uw gevel zorgt voor een verzorgd resultaat.

Specialistische gevelreiniging

Om schade te voorkomen aan uw gevel, is het van groot belang dat u de gevelreiniging in Tilburg en omgeving door een specialist laat uitvoeren. Bij De Lelie Schoonmaakdiensten werken enkel professionals met de juiste vakkennis. Om tevens ervoor te zorgen dat deze vakkennis aangevuld wordt, werken wij regelmatig met bijscholing voor onze medewerkers. Zo bent u altijd gegarandeerd van de juiste kwaliteit en professionaliteit, zoals u van ons gewend bent!

Meer dan alleen gevelreiniging

Het is verstandig om de gevel op de juiste manier te behandelen na de gevelreiniging. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door de gevel te impregneren, zodat vuil zich minder goed kan hechten. Ook kunnen wij zorgen voor een speciale antigraffiti coating, zodat verf niet in uw muur kan trekken. Uiteraard hebben wij naast gevelreiniging- en behandeling ook een ruim aanbod schoonmaakwerkzaamheden voor zowel uw interieur als uw exterieur. Dit is ideaal wanneer u graag uw totale schoonmaak uit handen wilt geven. Zo kunnen wij onder andere voor u de interieurverzorging op ons nemen, net als verschillende soorten onderhoud en reiniging. Voor de diverse mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen of op de website kijken.

Direct een afspraak maken

Bent u enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande informatie? Wilt u graag direct een afspraak maken voor gevelreiniging in Tilburg en omgeving? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Ook voor andere vragen of voor meer informatie staan wij voor u klaar.

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
Twitter

Vrijdag en Zaterdag vele families herenigd. Dankbaar voor de mogelijkheid velen een hart onder de riem te mogen steken. Pure stilte einde dagen was genoeg de voldoening te zien van liefdadigheid door Antoine de Haas naar medemens 🙏. lnkd.in/g__KqrC

Ongeveer 5 maanden geleden

 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2