De Lelie BV

Glazenwasser Den-Bosch

Glazenwasser Den Bosch

Gewassen ramen zijn niet alleen fijn voor het zicht vanuit uw pand, het staat ook professioneel naar (potentiële) klanten. Een glazenwasser in Den Bosch en omgeving kan voor u de ramen wassen en zorgen voor een prachtig resultaat. De Lelie Schoonmaakdiensten staat voor kwaliteit en levert altijd een streep- en vlekkeloos resultaat. Dus bent u op zoek naar een kwalitatief goede glazenwasser in Den Bosch en omgeving? Dan staat De Lelie Schoonmaakdiensten voor u klaar!

Diverse diensten van De Lelie Schoonmaakdiensten

U kunt ons inhuren als ramenwasser in Den Bosch en omgeving, maar wij bieden uiteraard meerdere schoonmaakdiensten aan. Erg handig wanneer u zelf geen omkijken meer wilt hebben naar de schoonmaak, wij kunnen alles van u overnemen. Hieronder vindt u op een rijtje de veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die wij verrichten voor onze klanten:

  • Interieurverzorging
  • Glasbewassing
  • Trappenhal onderhoud
  • Gevel behandeling
  • Specialistische reiniging
  • Industriële reiniging
  • Schoonmaak mutatiewoningen
  • Vloeronderhoud
  • Tapijtreiniging
  • Sanitaire benodigdheden

Kwalitatief ramen wassen

De Lelie Schoonmaakdiensten staat voor kwaliteit en dat zult u merken. Met ervaren werknemers die voorzien zijn van de benodigde diploma’s en vakkennis kunnen wij altijd de kwaliteit leveren die u van ons verwacht. Sinds het ontstaan van De Lelie Schoonmaakdiensten is glasbewassing een specialisme. Door de verschillende methodes die we gebruiken, kunnen we voor ieder pand een passende oplossing vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor telescopische glasbewassing met mineraalvrij water. Dat is ook nog eens milieuvriendelijk!

Geïnteresseerd in een glazenwasser in Den Bosch?

Wilt u graag direct een afspraak maken om uw ramen te laten wassen in Den Bosch? Of wilt u eerst graag meer informatie over de diverse schoonmaakwerkzaamheden die De Lelie Schoonmaakdiensten voor u kan verrichten? Neem dan contact met ons op! U kunt uiteraard ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze glazenwasser in Den Bosch en omgeving staat voor u klaar!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
Twitter

Vrijdag en Zaterdag vele families herenigd. Dankbaar voor de mogelijkheid velen een hart onder de riem te mogen steken. Pure stilte einde dagen was genoeg de voldoening te zien van liefdadigheid door Antoine de Haas naar medemens 🙏. lnkd.in/g__KqrC

Ongeveer 5 maanden geleden

 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2