De Lelie BV

Glazenwasser Eindhoven

Glazenwasser Eindhoven

Zijn uw ramen toe aan een opfrisbeurt? Huur dan nu een glazenwasser in Eindhoven en omgeving in! De Lelie Schoonmaakdiensten is de specialist op het gebied van glasbewassing. Of u nu enkele ramen wilt wassen, of uw hele pand op grote hoogte: bij De Lelie Schoonmaakdiensten is alles mogelijk. U kunt ook kiezen voor een telescopische glasbewassing met mineraalvrij water, dit is ook nog eens milieuvriendelijk. Wij adviseren u graag over de diverse diensten die onze glazenwasser in Eindhoven en omgeving voor u kan betekenen.

De kwaliteit van De Lelie Schoonmaakdiensten

Wanneer u een samenwerking aan gaat met De Lelie Schoonmaakdiensten, bent u verzekerd van kwaliteit. Kwaliteit is het aandachtspunt wat voor ons bovenaan staat. Wanneer u een glazenwasser in Eindhoven en omgeving inhuurt, bent u dan ook verzekerd van een streep- en vlekkeloos resultaat. Wij werken met ervaren medewerkers die voorzien zijn van de nodige vakkennis. Regelmatig worden zij bijgeschoold zodat zij optimale kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten. Wilt u kwaliteit, kies dan voor een glazenwasser in Eindhoven van De Lelie Schoonmaakdiensten!

Glazenwasser in Eindhoven en meer!

Naast dat u ons kunt inzetten als glazenwasser in Eindhoven en omgeving, kunnen wij u uiteraard met meerdere schoonmaakdiensten van dienst zijn. Zo kunt u ons inhuren voor uw al uw schoonmaakwerkzaamheden en heeft u hier zelf geen omkijken meer naar, erg fijn! Wij kunnen onder andere de volgende schoonmaakwerkzaamheden voor u doen: interieurverzorging, glasbewassing, trappenhal onderhoud, gevel behandeling, specialistische reiniging, schoonmaak mutatiewoningen, vloeronderhoud, tapijtreiniging en sanitaire benodigdheden. Voor een persoonlijk plan voor uw bedrijf kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Ja, ik wil een glazenwasser in Eindhoven

Wilt u direct een glazenwasser in Eindhoven en omgeving inhuren? Of wilt u graag vrijblijvend meer informatie over de diverse schoonmaakwerkzaamheden die De Lelie Schoonmaakdiensten voor u kan verrichten? Neem dan contact met ons op! Wij adviseren u graag.

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
Twitter

Vrijdag en Zaterdag vele families herenigd. Dankbaar voor de mogelijkheid velen een hart onder de riem te mogen steken. Pure stilte einde dagen was genoeg de voldoening te zien van liefdadigheid door Antoine de Haas naar medemens 🙏. lnkd.in/g__KqrC

Ongeveer 5 maanden geleden

 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2