De Lelie BV

Glazenwasser Oss

Glazenwasser Oss

Bent u op zoek naar een kwalitatieve glazenwasser in Oss en omgeving? De Lelie Schoonmaakdiensten kan u helpen bij diverse schoonmaakdiensten. Onze specialisatie is al vanaf het begin glasbewassing. Wij staan voor kwaliteit en leveren altijd een streep- en vlekkeloos resultaat. U kunt dus met een gerust hart De Lelie Schoonmaakdiensten inhuren als glazenwasser in Oss en omgeving.

Meer dan een glazenwasser in Oss

Wanneer u wilt samenwerken met een glazenwasser in Oss, maar ook andere schoonmaakwerkzaamheden wilt laten uitvoeren, bent u bij De Lelie Schoonmaakdiensten aan het juiste adres. De Lelie Schoonmaakdiensten is meer dan een glazenwasser in Oss en omgeving. Hieronder vindt u op een rijtje wat wij kunnen betekenen voor u:

  • Industriële reiniging
  • Telescopische glasbewassing
  • Trappenhal onderhoud
  • Gevel behandeling
  • Specialistische reiniging
  • Interieurverzorging
  • Schoonmaak mutatiewoningen
  • Sanitaire benodigdheden
  • Tapijtreiniging
  • Vloeronderhoud

Kwaliteit van deze tijd

De opdrachtgevers van De Lelie verlangen bij elke klus naar de beste kwaliteit. Niet alleen om de belofte die wij aan onze klanten doen na te komen, maar ook omdat dit een aantoonbaar gerealiseerd doel van ons is.Ons motto is dan ook niet voor niets ‘kwaliteit van deze tijd’. Mocht u het fijn vinden, dan kunt u altijd een kijkje nemen in onze schoonmaakwerkzaamheden en een kwaliteitscontrole uitvoeren. Om de kwaliteit te kunnen garanderen, voorzien wij onze medewerkers van de juiste vakkennis. Dit doen wij onder andere door onze medewerkers regelmatig bijscholing en instructie op het hoogste niveau te geven. Dit stelt hen in staat om continu de gewenste kwaliteit te leveren én te waarborgen.

Glazenwasser in Oss gezocht?

Wilt u direct een afspraak maken met een glazenwasser in Oss en omgeving? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@delelieschoonmaak.nl of telefonisch naar +31 073 621 52 66. Wij zijn maandag tot en met de vrijdagen bereikbaar van 08:30-16:30. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere vragen op het gebied van onze schoonmaakdiensten.

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
Twitter

Vrijdag en Zaterdag vele families herenigd. Dankbaar voor de mogelijkheid velen een hart onder de riem te mogen steken. Pure stilte einde dagen was genoeg de voldoening te zien van liefdadigheid door Antoine de Haas naar medemens 🙏. lnkd.in/g__KqrC

Ongeveer 5 maanden geleden

 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2