De Lelie BV

Glazenwasser Tilburg

Glazenwasser Tilburg

Wilt u de ramen van uw bedrijfspand laten wassen? Of heeft u een andere opdracht waarvoor u een glazenwasser in Tilburg en omgeving nodig heeft? De Lelie Schoonmaakdiensten kan u helpen met iedere vorm van glasbewassing. Al sinds het ontstaan van ons bedrijf richten wij ons op glasbewassing. Kwaliteit staat bij ons voorop en wij garanderen altijd een streep- en vlekkeloos resultaat! Wilt u op hoogte uw glazen laten wassen? Dan kunt u ons ook inhuren voor telescopische glasbewassing met mineraalvrij water. Zo is er altijd een oplossing die bij u past!

Kwaliteit glazenwasser Tilburg

Kwaliteit is een van de belangrijkste aspecten waar wij ons met ons schoonmaakbedrijf op richten. Wanneer u een glazenwasser in Tilburg inhuurt, wilt u natuurlijk wel een perfect streep- en vlekkeloos resultaat. Wij garanderen u dat u bij ons de beste kwaliteit krijgt. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij verschillende schoonmaakdiensten. Om een perfect resultaat te kunnen blijven garanderen, worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold. Zo blijft de vakkennis op pijl en kunnen wij dit voorzetten binnen ons schoonmaakbedrijf.

Schoonmaakdiensten van de Lelie Schoonmaak

Uiteraard kunnen wij naast glasbewassing ook vele andere diensten op het gebied van schoonmaak in Tilburg en omgeving voor u verzorgen. Zo kunt u ons ook inzetten voor de verzorging van uw interieur, het onderhoud van de trappenhal en vloeren, een gevel behandeling, tapijt reiniging, industriële reiniging en sanitaire benodigdheden. In overleg stellen wij een plan op wat er moet gebeuren binnen uw pand. Zo is het voor beide partijen duidelijk en kunnen wij u de beste kwaliteit blijven garanderen!

Geïnteresseerd in een glazenwasser in Tilburg?

Wilt u direct een glazenwasser in Tilburg en omgeving inhuren? Of wilt u graag meer informatie over onze diverse schoonmaakdiensten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@delelieschoonmaak.nlof telefonisch naar +31 073 621 52 66. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
Twitter

Vrijdag en Zaterdag vele families herenigd. Dankbaar voor de mogelijkheid velen een hart onder de riem te mogen steken. Pure stilte einde dagen was genoeg de voldoening te zien van liefdadigheid door Antoine de Haas naar medemens 🙏. lnkd.in/g__KqrC

Ongeveer 5 maanden geleden

 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2