Hart voor hardwarereiniging: zeker nu

In de ruim 100 jaar dat de mensen van De Lelie schoonmaken, is er veel veranderd. Wat blijft is het vakmanschap en toewijding van onze mensen. Dat geldt zeker voor de nieuwste dienst van De Lelie: het schoonmaken en –houden van hardware. Hardware-Hygiëne is anno 2020 zeer actueel. Laat ons helpen om de werkomgeving voor u en uw medewerkers schoon en veilig te maken en houden.

Waar hebben we het over? Denk aan computers, toetsenborden, beeldschermen, rekenmachines, de muis, printers, telefoons: hardware die we dagelijks gebruiken, vaak met meerdere medewerkers. We eten een boterhammetje, moeten weleens hoesten of niezen en hebben niet altijd schone handen. De hardware is niet stofvrij en kunnen een voedingsbodem zijn voor infecties. We willen u niet ongerust maken, maar wel wijzen op de risico’s. Ze zijn bron van bacteriën en schimmels: en dat in een tijd dat hygiëne op de werkvloer van prominent belang is.

Ambacht
Als u toch werkt aan het voorkomen van ziekteverzuim en het gezond houden van uw mensen, vergeet dat de gereedschappen niet waar zij dagelijks mee moeten werken! Schoonmaken is een ambacht; dat geldt ook als het om de modernste apparatuur gaat. In een tijd dat we ons zeer bewust zijn van gezondheidsrisico’s, verdient uw hardware ook wat (extra) aandacht. Zorg goed voor uw medewerkers en gasten en bescherm ze tegen mogelijke infecties.

Investering
Beperk de risico’s en schakel deskundige hulp in. De Lelie biedt uitkomst: professionele hulp is geen overbodige luxe maar een investering in de gezondheid van uw medewerkers en uw bedrijf. In een schone omgeving is gezonder en veiliger werken. En bovendien gaat uw hardware gewoon langer mee als u investeert in het goed schoonmaken en schoon houden. Dat is verantwoord en duurzaam.

Onderneem actie
Natuurlijk probeert u zelf uw hardware schoon te houden. Maar onzichtbare bacteriën en schimmels laten zich niet zien en vragen om een professionele aanpak. De Lelie komt u daarbij helpen. In een schone werkomgeving hoort verantwoord schone hardware, onderschat dat niet. Of het twee werkplekken zijn, tien of zelfs tientallen: De Lelie zorgt voor de speciale reiniging. We doen een beroep op bewezen expertise op het gebied van het professioneel reinigen van hardware en eventueel het voorzien van de hardware van een extra coating.

Onderneem actie: dat is wel zo prettig voor uw medewerkers en uw gasten.