De Lelie BV

Historie

Uitdagende toekomst, gebaseerd op een rijke historie

De Lelie B.V. is een schoonmaakbedrijf en glazenwassersbedrijf dat kan bogen op een jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. Onder leiding van dhr. A. van Lieshout, overgrootvader van de huidige directie, werden reeds in 1919 schoonmaakactiviteiten verricht, met glasbewassing als hoofdactiviteit. In de jaren die volgden werd het bedrijf voortgezet door de grootvader van de huidige directie, dhr. Wim de Haas, met ook uitbreiding van activiteiten waarbij tegenwoordig het accent op schoonmaakonderhoud ligt.

Tot zijn overlijden in april 1992 bleef dhr. Wim de Haas zeer nauw betrokken bij De Lelie. Met de verhuizing naar het bedrijfspand aan de Randstraat in ‘s-Hertogenbosch (Ind. De Wolfsdonken) werd een mijlpaal voor hem en zijn bedrijf bereikt. Hierna volgde over de periode van 22 april 2003 tot 1 januari 2014 het verblijf aan De Grote Elst te Rosmalen (Ind. De Vliert). Met de terugkeer naar haar roots in ‘s-Hertogenbosch, Jagersheuvelstraat (Ind. De Rietvelden) is De Lelie prominent gevestigd én staan relaties en medewerkers nog méér centraal.

Voortzetting van familiebedrijf 3e generatie
In 1979 heeft de onderneming haar huidige juridische rechtsvorm verkregen met als bestuurders de beide directeuren: dhr. W.J.A. de Haas en zijn broer dhr. A. de Haas.
Deze directie heeft gedurende meerdere decennia het gehele traject van uitvoering op de werkvloer tot begeleiding/besturen en tenslotte directievoering doorlopen.

Voortzetting van familiebedrijf 4e generatie
Na bijna een eeuw heeft de vierde generatie de Haas per 11 december 2012 de plaats heeft ingenomen van de derde generatie.  Per genoemde datum wordt de directie van De Lelie gevormd door de heren W(illiam) G.A. de Haas, algemeen directeur en A(ntoine) W.G. de Haas, technisch/operationeel directeur.

U krijgt te maken met een nieuwe directie die u in een andere functie al vele jaren kent.
Kiezen voor De Lelie is dus blijvend kiezen voor betrouwbaarheid/kwaliteit!

Twitter

Vrijdag en Zaterdag vele families herenigd. Dankbaar voor de mogelijkheid velen een hart onder de riem te mogen steken. Pure stilte einde dagen was genoeg de voldoening te zien van liefdadigheid door Antoine de Haas naar medemens 🙏. lnkd.in/g__KqrC

Ongeveer 5 maanden geleden

 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2