De Lelie Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij

Alle schoonmaakdiensten  voor de zakelijke markt die u wenst onder één betrouwbaar dak geregeld.
Met enthousiaste en vakkundig opgeleide medewerkers verzorgt De Lelie met liefde en ambacht de schoonmaak. Of het nu gaat interieur en/of exterieur. De Lelie is tevreden wanneer u dat ook bent.
Daarom realiseren we altijd een vlekkeloos en soepel verloop van alle processen, óók als het dringend is.

NIEUWS

Indoorhoogtereiniging

Op grote hoogte is het lastig schoonmaken en schoonhouden… Maar niet voor De Lelie met de modernste apparatuur waardoor we juist op grote hoogte kunnen reinigen met een telescoop-reiniger, professioneel bediend door onze ervaren medewerkers.

Hart voor hardware reiniging: zeker nu

Wij presenteren de nieuwste dienst van De Lelie: het schoonmaken en –houden van hardware. Hardware-Hygiëne is anno 2020 zeer actueel. Laat ons helpen om de werkomgeving voor u en uw medewerkers schoon en veilig te maken en houden.

100 Jaar De Lelie

Het Bossche schoonmaakbedrijf De Lelie bestaat 100 jaar. Het eeuwfeest wordt gevierd met een eigen magazine en de introductie van een eerste elektrische bakfiets.
De Lelie is een schoonmaakbedrijf met een lang verleden en een mooie toekomst.

De Lelie, een vitaal schoonmaakbedrijf

De historie van De Lelie gaat terug naar 1919. Onder leiding van de vierde generatie werkt De Lelie met de modernste apparatuur en een gemotiveerd team van vitale medewerkers aan onze en uw toekomst.

Het 100-jarige De Lelie is een begrip in het verleden en is uitgegroeid tot een modern schoonmaakbedrijf met toekomst dat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Met klanten in allerlei sectoren; van kantoren (zorg) instellingen, scholen, winkelcentra, wooncomplexen tot bedrijfshallen en fysio- en tandartspraktijken. We kennen ons vak, ook in tijden dat er zeer hoge eisen aan schoonmaak en hygiëne worden gesteld. De Lelie zorgt dat het voor elkaar komt en wat vuil is schoon wordt.  Dat bewijzen we al meer dan een eeuw.

Lees meer over de historie van De Lelie