De Lelie BV

Industriële reiniging Den Bosch

Industriële reiniging Den Bosch

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf voor uw industriële reiniging in Den Bosch en omgeving? Dan bent u bij De Lelie Schoonmaakdiensten aan het juiste adres! Met ervaren medewerkers en de benodigde vakkennis kunnen wij een industriële reiniging voor u uitvoeren. Hierbij reinigen wij onder andere de leidingen, (dak)spanten en magazijnstellingen. Ook worden de productiemachines en transportbanden gereinigd. Industriële reiniging in Den Bosch en omgeving is een van onze gewaardeerde specialismen. Voor een kwalitatieve industriële reiniging in Den Bosch en omgeving staan wij voor u klaar!

Professionele vakkennis

De Lelie Schoonmaakdiensten staat bekend om de ervaren medewerkers met professionele vakkennis. Een industriële reiniging in Den Bosch moet uitgevoerd worden door specialisten, zodat het productieproces een optimale werking krijgt. Zo weet u zeker dat er tijdens de industriële reiniging en het periodieke onderhoud precies gebeurt wat er moet gebeuren. Onze medewerkers beschikken over de juiste diploma’s en worden regelmatig bijgeschoold. Zo bent u altijd gegarandeerd van de juiste professionaliteit en kwaliteit.

Meer dan een industriële reiniging

Uiteraard kunt u voor veel meer dan alleen een industriële reiniging in Den Bosch bij De Lelie Schoonmaakdiensten terecht. Wij bieden diverse schoonmaakwerkzaamheden, zodat u ons voor zowel uw interieur als uw exterieur kunt inzetten. Zo kunt u ons onder andere inzetten voor: interieurverzorging, glasbewassing, trappenhal onderhoud, gevelbehandeling, specialistische reiniging, schoonmaak mutatiewoningen, vloeronderhoud, tapijtreiniging en sanitaire benodigdheden. Wij adviseren u graag wat betreft onze diensten.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een industriële reiniging in Den Bosch en omgeving? Of wilt u graag meer informatie over onze andere schoonmaakwerkzaamheden? Neem dan contact met ons op via info@delelieschoonmaak.nl, of via een telefoontje naar +31 (0)73 – 621 52 66. Voor een kwalitatieve en professionele industriële reiniging in Den Bosch moet u bij De Lelie Schoonmaakdiensten zijn!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
Twitter

Vrijdag en Zaterdag vele families herenigd. Dankbaar voor de mogelijkheid velen een hart onder de riem te mogen steken. Pure stilte einde dagen was genoeg de voldoening te zien van liefdadigheid door Antoine de Haas naar medemens 🙏. lnkd.in/g__KqrC

Ongeveer 5 maanden geleden

 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2