De Lelie BV

Industriële reiniging Breda

Industriële reiniging Breda

Het is verstandig om regelmatig een industriële reiniging in Breda en omgeving te laten uitvoeren in uw bedrijf. Tijdens een industriële reiniging worden de leidingen, (dak)spanten en magazijnstellingen gereinigd. Daarnaast worden ook de productiemachines en transportbanden voorzien van een reiniging. De Lelie Schoonmaakdiensten kan een industriële reiniging in Breda en omgeving voor u verzorgen. Naast een industriële reiniging, zorgen wij ook voor periodiek onderhoud aan uw machines, installaties en ruimten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw productieproces zijn optimale werking blijft behouden. Voor een professionele industriële reiniging moet u bij De Lelie Schoonmaakdiensten zijn!

Industriële reiniging door professionals

Het is van groot belang dat een industriële reiniging op een professionele manier gebeurt. Daarom werken wij alleen met ervaren medewerkers die voorzien zijn van de benodigde vakkennis. Om dit te kunnen waarborgen, worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold. Zo weet u dat de industriële reiniging in Breda en omgeving altijd door een professional wordt verzorgd. Wanneer u het prettig vindt, kunt u door middel van een kwaliteitsbewaking altijd een inzage in onze werkzaamheden krijgen. Zo garanderen wij kwaliteit!

Overige schoonmaakdiensten

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij naast industriële reiniging in Breda en omgeving ook andere schoonmaakwerkzaamheden aan. Zo kunt u ons inhuren voor zowel uw interieur, als uw exterieur. Wel zo prettig, zo weet u zeker dat uw bedrijf altijd een verzorgde en professionele uitstraling heeft. Hieronder vindt u op een rijtje welke diensten wij u kunnen leveren:

  • Interieurverzorging
  • Glasbewassing
  • Trappenhal onderhoud
  • Gevelbehandeling
  • Specialistische reiniging
  • Schoonmaak mutatiewoningen
  • Vloeronderhoud
  • Tapijtreiniging
  • Sanitaire benodigdheden

Neem nu contact met ons op

Bent u enthousiast geworden en wilt u direct een industriële reiniging in Breda en omgeving boeken? Of wilt u meer informatie over onze overige schoonmaakwerkzaamheden? Neem dan nu contact met ons op, wij adviseren u graag!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
Twitter

Vrijdag en Zaterdag vele families herenigd. Dankbaar voor de mogelijkheid velen een hart onder de riem te mogen steken. Pure stilte einde dagen was genoeg de voldoening te zien van liefdadigheid door Antoine de Haas naar medemens 🙏. lnkd.in/g__KqrC

Ongeveer 5 maanden geleden

 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2