De Lelie BV

Industriële reiniging in Eindhoven

Industriële reiniging Eindhoven

Tijdens een industriële reiniging in Eindhoven en omgeving worden onder andere de leidingen, (dak)spanten en magazijnopstellingen gereinigd. Ook de transportbanden en productiemachines ondergaan een reiniging. Om alles optimaal te laten functioneren, is het verstandig om met enige regelmaat een industriële reiniging te laten uitvoeren. De Lelie Schoonmaakdiensten is gespecialiseerd in industriële reiniging in Eindhoven en omgeving, het is dan ook een zeer gewilde dienst. Wij werken uiterst met professionals die exact weten hoe ze industrieel moeten reinigen. Zo ontvangt u van ons de kwaliteit die u nodig heeft.

Onderhoud na de industriële reiniging

Naast een regelmatige industriële reiniging, is periodiek onderhoud aan uw apparatuur en producten ook verstandig. Zo voorkomt u storingen en kan alles optimaal functioneren. Ook voor periodiek onderhoud kunt u terecht bij De Lelie Schoonmaakdiensten. Onze ervaren medewerkers worden regelmatig bijgeschoold, zodat zij altijd over de juiste vakkennis beschikken. Hierdoor kunnen wij altijd de juiste professionaliteit en kwaliteit garanderen. Wij zorgen ervoor dat uw industriële reiniging en onderhoud perfect verloopt.

Meer over De Lelie Schoonmaakdiensten

Naast industriële reiniging in Eindhoven en omgeving, kunnen wij u ook helpen bij allerlei andere schoonmaakwerkzaamheden. De Lelie Schoonmaakdiensten staat bekend om het totaalpakket aan diensten. Dit is erg handig voor u, zo kunt u alle schoonmaak uit handen geven. Hieronder vindt u een overzicht wat wij allemaal kunnen betekenen voor u:

  • Sanitaire benodigdheden
  • Interieurverzorging
  • Schoonmaak mutatiewoningen
  • Gevelbehandeling
  • Glasbewassing
  • Vloeronderhoud
  • Trappenhal onderhoud
  • Specialistische reiniging
  • Tapijtreiniging

Wilt u contact met ons opnemen?

Bent u geïnteresseerd in een industriële reiniging in Eindhoven en omgeving? Of bent u benieuwd wat wij met onze andere schoonmaakwerkzaamheden voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op! Dit kan via een e-mail naar info@delelieschoonmaak.nl, of telefonisch naar + 31 (0)73 – 621 52 66. Wij helpen u graag! Voor een kwalitatieve industriële reiniging in Eindhoven moet u bij De Lelie Schoonmaakdiensten zijn!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
Twitter

Vrijdag en Zaterdag vele families herenigd. Dankbaar voor de mogelijkheid velen een hart onder de riem te mogen steken. Pure stilte einde dagen was genoeg de voldoening te zien van liefdadigheid door Antoine de Haas naar medemens 🙏. lnkd.in/g__KqrC

Ongeveer 5 maanden geleden

 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2