De Lelie BV

Industriële reiniging Tilburg

Industriële reiniging Tilburg

Voor een industriële reiniging in Tilburg en omgeving moet u bij De Lelie Schoonmaakdiensten zijn. Industrieel reinigen is een van onze zeer gewaardeerde en gewilde specialismen. Alleen de beste professionals verzorgen uw industriële reiniging, zodat u gegarandeerd bent van kwaliteit en professionaliteit. Tijdens een industriële reiniging worden onder andere de leidingen, (dak)spanten, magazijnstellingen, transportbanden en productiemachines gereinigd. Ook verzorgen wij een periodiek onderhoud aan uw machines, ruimten en installaties zodat het productieproces optimaal blijft werken. Het is verstandig om dit regelmatig te herhalen. Kies voor De Lelie Schoonmaakdiensten voor een kwalitatieve industriële reiniging in Tilburg en omgeving!

Kwaliteit staat bovenaan

Een kwalitatieve industriële reiniging in Tilburg laat u doen door De Lelie Schoonmaakdiensten. Wij garanderen al onze opdrachtgevers de beste kwaliteit, dit is dan ook ons meest belangrijke aandachtspunt. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, werken wij met gediplomeerde medewerkers. Wij vinden tevens de vakkennis enorm belangrijk, vandaar dat onze medewerkers regelmatig bijscholing krijgen. Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen die u van ons gewend bent!

Compleet pakket schoonmaakwerkzaamheden

Uiteraard kunt u naast een industriële reiniging in Tilburg en omgeving, ook voor vele andere schoonmaakwerkzaamheden bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in diverse diensten op zowel interieur- als exterieur gebied. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor: glasbewassing, sanitaire benodigdheden, gevelbehandeling, specialistische reiniging, vloeronderhoud, interieurverzorging, tapijtreiniging, trappenhal onderhoud en de schoonmaak van mutatiewoningen. Wanneer u een professioneel uitziend bedrijfspand wilt, kiest u voor de kwaliteit van De Lelie Schoonmaakdiensten!

Neem contact met ons op

Wilt u graag een afspraak maken voor een industriële reiniging in Tilburg en omgeving? Of bent u benieuwd wat wij nog meer voor uw bedrijfspand kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder! Dit kan via een e-mail naar info@delelieschoonmaak.nl, of telefonisch naar +31 (0)73 – 621 52 66. De Lelie Schoonmaakdiensten staat garant voor uw kwaliteit!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
Twitter

Vrijdag en Zaterdag vele families herenigd. Dankbaar voor de mogelijkheid velen een hart onder de riem te mogen steken. Pure stilte einde dagen was genoeg de voldoening te zien van liefdadigheid door Antoine de Haas naar medemens 🙏. lnkd.in/g__KqrC

Ongeveer 5 maanden geleden

 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2