De Lelie BV

De Lelie, altijd iets nieuws

De Lelie, altijd iets nieuws

Door ons innovatieve karakter hebben we regelmatig goed nieuws te melden. Zoals over onze diensten, projecten en kwalificaties.
Komt u daarom gerust geregeld langs op deze pagina. Want De Lelie is altijd in voor iets nieuws! Voor de meest actuele flits-informatie zie De Lelie op sociale media.

Nieuwe warmwater hogedruktrailer!

Met onze nieuwste Hogedruktrailer en zijn prachtige kenmerken versterken we onze diensten.
Moeiteloos bieden onze specialisten u nog mooiere en schonere resultaten.
Koud of warmwater en zelfs stoomcleaning verdwijnt alle aanslag moeiteloos.
Dit alles met passie en maximale zorg en aandacht voor uw gebouw!
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

 

Ga naar bericht

Hardloopteam De Lelie; waar krachten samen komen!

2019 Vitale honderdjarige loopt Vestingloop

“Als vitale honderdjarige is het een geweldig gevoel om met ons team zo’n prestatie te leveren bij de Vestingloop.
Het gevoel als je over de finish loopt op een volle Parade: dat is geweldig. Natuurlijk ben je moe, maar je krijgt er zoveel energie van.”

De Lelie deed op de laatste zondag in mei mee aan de Vestingloop,  samen met nog zo’n 7.500 lopers. William de Haas: “Een prachtig evenement met een parcours dat door de stad loopt waar we als schoonmaakbedrijf al honderd jaar actief zijn. Een stad waar we trots op zijn en waar we als vierde generatie actief zijn: in 2019 vieren we ons honderdjarig bestaan.”

Aan de Vestingloop kan je deelnemen als team aan de Bedrijvenloop. “Je levert als individu een prestatie, maar dat teamgevoel geeft net iets extra’s. Een mooie manier om met een sportief team onze verjaardag te vieren. Want we mogen dan wel honderd jaar zijn: de mensen die nu voor ons aan de slag zijn, zijn vitaal en barsten van de energie. Laat de toekomst maar komen!”

2018 Samen werken aan sportiviteit, gezondheid, prestatie, doorzettingsvermogen, genieten van de omgeving, ontspanning door inspanning en een nog hechter team vormen.

Met deze gedachtegang om een waardevolle maatschappelijke bijdrage (lees; meerwaarde) te bieden is in combinatie voor de eigen passie voor het hardlopen de wens ontstaan om met De Lelie mee te doen met het mooiste en grootse event Brandloyalty Vestingloop 2018 bedrijvenloop ’s-Hertogenbosch!

Dat het niet makkelijk zou gaan wisten we, opgeven was echter geen optie!
Ondanks zelf met helaas nog 2 teamleden geblesseerd te zijn geraakt vooraf de start kijken we terug op een fantastisch mooie en vooral onvergetelijke dag.
Waanzinnig trots op team De Lelie en dank aan organisatie, vrijwilligers en alle deelnemers!

 

Ga naar bericht