De Lelie BV

Schoonmaakbedrijf in Brabant

Schoonmaakbedrijf in Brabant

De Lelie Schoonmaakbedrijf Brabant en Glazenwasserij biedt alle schoonmaakdiensten die u wenst onder één betrouwbaar dak. Wij verzorgen diverse schoonmaakdiensten. Voor zowel uw interieur als uw exterieur. Er is altijd een dienst die bij uw wensen past. Wij staan voor kwaliteit in onze diensten. Daarom realiseren we altijd een vlekkeloos en soepel verloop van alle processen, óók als het dringend is.

Diensten van de Lelie

De Lelie Schoonmaakbedrijf in Brabant kan vele verschillende diensten voor uw verzorgen op het gebied van schoonmaak. Of het nu om een grote klus aan de buitenkant van het pand gaat, of om een basis interieurverzorging: wij staan voor u klaar. Hieronder vindt u een overzichtje van de diverse schoonmaakdiensten die wij u kunnen bieden:

  • Schoonmaak mutatiewoningen
  • Glasbewassing
  • Trappenhal onderhoud
  • Sanitaire benodigdheden
  • Specialistische reiniging
  • Industriële reiniging
  • Interieurverzorging
  • Vloeronderhoud
  • Tapijtreiniging
  • Gevel behandeling

Kwaliteit gegarandeerd!

Het motto van De Lelie Schoonmaakbedrijf in Brabant is ‘kwaliteit van deze tijd’. Wij vinden kwaliteit ontzettend belangrijk in ons werk en garanderen daarom altijd een streep- en vlekkeloos resultaat. Mocht u het fijn vinden, dan kunt u ook een inzage krijgen in onze schoonmaakwerkzaamheden door middel van een kwaliteitsbewaking. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers de benodigde vakkennis beheren.Om continu hiervan op de hoogte te zijn, krijgen onze medewerkers regelmatig scholing en instructie op het hoogste niveau. Dit stelt hen in staat om continu de gewenste kwaliteit te leveren én te waarborgen.

Schoonmaakbedrijf in Brabant gezocht?

Bent u op zoek naar een ervaren en kwalitatief schoonmaakbedrijf in Brabant? Of wilt u graag meer informatie over onze schoonmaakdiensten en wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@delelieschoonmaak.nlof telefonisch naar +31 073 621 52 66. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Kwaliteit van deze tijd vindt u bij De Lelie Schoonmaakbedrijf in Brabant!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
Twitter

Vrijdag en Zaterdag vele families herenigd. Dankbaar voor de mogelijkheid velen een hart onder de riem te mogen steken. Pure stilte einde dagen was genoeg de voldoening te zien van liefdadigheid door Antoine de Haas naar medemens 🙏. lnkd.in/g__KqrC

Ongeveer 5 maanden geleden

 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2