De Lelie BV

Schoonmaakbedrijf Helmond

Schoonmaakbedrijf in Helmond

Kunt u hulp gebruiken van een ervaren schoonmaakbedrijf nabij Helmond voor de schoonmaak van uw bedrijfspand, instelling, school of kantoor? Maak dan kennis met De Lelie Schoonmaak: sinds 1919 dé specialist in schoonmaak in omgeving Helmond. Schoonmaken is ons vak: wij beoefenen dit met veel bevlogenheid! Onze gedisciplineerde en vakkundige medewerkers helpen u graag met uiteenlopende schoonmaakdiensten. De Lelie Schoonmaak staat voor: betrouwbaar, flexibel, betaalbaar en heeft altijd met oog voor kwaliteit. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf in de regio Helmond? Neem gerust contact op!

Uitgebreide schoonmaakdiensten in Helmond

De Lelie Schoonmaak staat bekend om haar totaaloplossingen. Wij verzorgen graag uw schoonmaak tot in de puntjes in omgeving Helmond. Dit doen wij geheel volgens uw wensen, dat wil zeggen: op tijden en dagen die ú schikken. Van enkele vierkante meters tot vele duizenden vierkante meters; op de Lelie kunt u rekenen met onze mix van de juiste mensen, machines én middelen. Een greep uit onze schoonmaakdiensten:

  • Interieurverzorging;
  • Glasbewassing;
  • Gevelbehandeling;
  • Specialistische reiniging (dakgoten, zonnepanelen, graffiti etc.);
  • Industriële reiniging;
  • Vloeronderhoud en tapijtreiniging;
  • Sanitaire benodigdheden.

Hiernaast bieden wij u ook verschillende aanvullende bedrijfsdiensten. U kunt hierbij denken aan trappenhal onderhoud, opleveringschoonmaak, terreinonderhoud, onkruidbestrijding, bouwschoonmaak, elektraservice en rioleringswerken. Wij zijn niet voor niets ambassadeur van maatschappelijk verantwoord ondernemen: daarom gebruiken wij te allen tijde biologisch afbreekbare producten tijdens onze schoonmaakwerkzaamheden.

Meer informatie over De Lelie?

Kies voor De Lelie Schoonmaak en laat een goede indruk achter bij uw zakelijke relaties met een brandschoon kantoor of bedrijfspand. Onze medewerkers laten uw interieur en/of exterieur weer stralen als nieuw: wij zijn en pas tevreden wanneer u dat ook bent. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte op en ontdek de eindeloze mogelijkheden voor schoonmaak in Helmond bij De Lelie Schoonmaak.

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
Twitter

Vrijdag en Zaterdag vele families herenigd. Dankbaar voor de mogelijkheid velen een hart onder de riem te mogen steken. Pure stilte einde dagen was genoeg de voldoening te zien van liefdadigheid door Antoine de Haas naar medemens 🙏. lnkd.in/g__KqrC

Ongeveer 5 maanden geleden

 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2