De Lelie BV

Schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel

Schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel

Bent u op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel? De Lelie Schoonmaak zorgt voor uw schoonmaak ontzorging van A tot Z. Tot in de puntjes zijn wij graag verantwoordelijk voor alle schoonmaak in uw kantoor, school, instelling of bedrijfspand. Maak een goede indruk bij uw zakelijke relaties met een brandschoon kantoor of bedrijfspand en schakel de hulp in van De Lelie Schoonmaak. Wij laten uw interieur en/of exterieur weer stralen als nieuw en zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Met de ervaring van bijna een eeuw sinds 1919 kunnen wij stellen dat wij een ware expert zijn op het gebied van schoonmaken. Schoonmaken is ons vak en die beoefenen wij met veel bevlogenheid en passie! Laat ons schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel uw kantoor onder handen nemen en u zult absoluut geen spijt hebben.

De diensten van De Lelie Schoonmaak

Schoonmaakbedrijf De Lelie staat voor betrouwbaar, flexibel, betaalbaar en altijd met oog voor kwaliteit en detail. Al vier generaties wordt De Lelie Schoonmaak gerund door één en dezelfde familie. Onze gedisciplineerde en vakkundige medewerkers ontzorgen u graag met schoonmaakdiensten van A tot Z. De Lelie Schoonmaak staat bekend om haar totaaloplossingen. Dus bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel? De Lelie Schoonmaak is u graag van dienst. Aangezien wij ‘schoonmaken’ een breed begrip vinden, doen we hieronder voor u beeldvorming van onze mogelijke werkzaamheden voor u, een greep uit onze schoonmaakdiensten:

  • Sanitaire benodigdheden;
  • Vloeronderhoud en tapijtreiniging;
  • Interieurverzorging;
  • Industriële reiniging;
  • Gevelbehandeling;
  • Glasbewassing;
  • Specialistische reiniging (dakgoten, zonnepanelen, graffiti etc.).

Verantwoord ondernemen

Voor onze schoonmaakdiensten maken wij altijd gebruik van biologisch afbreekbare producten. Er bestaan al genoeg chemische schoonmaakmiddelen op de wereld en genoeg andere gebruiken die ook. Wij doen liever aan verantwoord ondernemen en geven de voorkeur aan natuurlijke producten.
Ons schoonmaakbedrijf heet niet voor niets De Lelie…

Als ervaren schoonmaakbedrijf nabij Kaatsheuvel bieden wij naast onze schoonmaakdiensten ook diverse aanvullende bedrijfsdiensten. Denk hiervoor aan het onderhoud van uw trappenhal, opleveringschoonmaak, bouwschoonmaak, elektraservice, rioleringswerken, terreinonderhoud en onkruidbestrijding. Deze werkzaamheden moeten zo nu en dan ook gebeuren en hoe makkelijk is het als u voor al deze werkzaamheden maar met één externe schoonmaakpartij te maken heeft? De Lelie Schoonmaak biedt u graag dat gemak in Kaatsheuvel. Ook wel zo duurzaam.

Neem contact op met De Lelie

Bent u ervan overtuigd dat uw schoonmaak bij De Lelie in goede handen is en dat u dagelijkse frisheid en kwaliteit kunt verwachten? Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en vraag een vrijblijvende offerte voor onze diensten aan.

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
Twitter

Vrijdag en Zaterdag vele families herenigd. Dankbaar voor de mogelijkheid velen een hart onder de riem te mogen steken. Pure stilte einde dagen was genoeg de voldoening te zien van liefdadigheid door Antoine de Haas naar medemens 🙏. lnkd.in/g__KqrC

Ongeveer 5 maanden geleden

 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2