De Lelie BV

Schoonmaakbedrijf Nijmegen

Schoonmaakbedrijf in Nijmegen

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de schoonmaak van uw bedrijfspand, instelling, school of kantoor? Maak dan kennis met De Lelie Schoonmaak: sinds 1919 dé specialist in schoonmaak in omgeving Nijmegen. Schoonmaken is ons vak. En die beoefenen wij met veel bevlogenheid! Onze gedisciplineerde en vakkundige medewerkers ontzorgen u graag met schoonmaakdiensten van A tot Z. Betrouwbaar, flexibel, betaalbaar en altijd met oog voor kwaliteit; dat is waar De Lelie Schoonmaak voor staat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf in de regio Nijmegen? Neem gerust contact op!

Vele schoonmaakdiensten in Nijmegen

De Lelie Schoonmaak staat bekend om haar totaaloplossingen. Wij verzorgen graag uw schoonmaak tot in de puntjes in omgeving Nijmegen, op tijden die ú schikken en geheel conform uw eisen. Van enkele vierkante meters tot vele duizenden vierkante meters; op de Lelie kunt u rekenen met onze mix van de juiste mensen, machines én middelen. Een greep uit onze schoonmaakdiensten:

  • Interieurverzorging;
  • Glasbewassing;
  • Gevelbehandeling;
  • Specialistische reiniging (dakgoten, zonnepanelen, graffiti etc.);
  • Industriële reiniging;
  • Vloeronderhoud en tapijtreiniging;
  • Sanitaire benodigdheden.

Naast deze schoonmaakdiensten bieden wij u ook diverse aanvullende bedrijfsdiensten. Denk aan trappenhal onderhoud, opleveringschoonmaak, bouwschoonmaak, elektraservice, rioleringswerken, terreinonderhoud en onkruidbestrijding. Daarbij gebruiken wij te allen tijde biologisch afbreekbare producten. Niet voor niets zijn wij ambassadeur van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Meer informatie?

Maak een goede indruk bij uw zakelijke relaties met een brandschoon kantoor of bedrijfspand en schakel de hulp in van De Lelie Schoonmaak. Wij laten uw interieur en/of exterieur weer stralen als nieuw en zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte en ontdek onze eindeloze mogelijkheden.

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
Twitter

Vrijdag en Zaterdag vele families herenigd. Dankbaar voor de mogelijkheid velen een hart onder de riem te mogen steken. Pure stilte einde dagen was genoeg de voldoening te zien van liefdadigheid door Antoine de Haas naar medemens 🙏. lnkd.in/g__KqrC

Ongeveer 5 maanden geleden

 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2