De Lelie BV

Schoonmaakbedrijf Tilburg

Schoonmaakbedrijf in Tilburg

Zoekt u een bedrijf dat u kan helpen bij de schoonmaak van uw kantoor, bedrijfspand, instelling of school? Schakel dan de hulp in van De Lelie Schoonmaak: al sinds 1919 het specialiste schoonmaakbedrijf in Tilburg en omgeving. Schoonmaken is ons vak. En die beoefenen wij met veel bevlogenheid! Onze gedisciplineerde en vakkundige medewerkers helpen u graag met schoonmaakdiensten van begin tot eind. De Lelie Schoonmaak is betrouwbaar, flexibel en betaalbaar en heeft altijd met oog voor kwaliteit. Neem gerust contact op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Uitgebreide schoonmaakdiensten in Tilburg

De Lelie Schoonmaak biedt totaaloplossingen. Wij verzorgen graag uw schoonmaak tot in de puntjes. Dit doen wij geheel conform uw eisen én op tijden die voor u geschikt zijn. Wij zijn u graag van dienst in kleine én grote schoonmaakklussen: van enkele vierkante meters tot vele duizenden vierkante meters. Wij bieden altijd een goede mix van de juiste mensen, machines én middelen. Een greep uit onze diensten:

  • Interieurverzorging;
  • Glasbewassing;
  • Gevelbehandeling;
  • Specialistische reiniging (dakgoten, zonnepanelen, graffiti etc.);
  • Industriële reiniging;
  • Vloeronderhoud en tapijtreiniging;
  • Sanitaire benodigdheden.

Hiernaast bieden wij ook verschillende aanvullende bedrijfsdiensten. Bijvoorbeeld het onderhouden van de trappenhal, opleveringschoonmaak, bouwschoonmaak, elektraservice, rioleringswerken, terreinonderhoud en zelfs onkruidbestrijding. Wij gebruiken altijd biologisch afbreekbare producten: niet voor niets zijn wij ambassadeur van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Meer weten over De Lelie Schoonmaak?

Een brandschoon bedrijfspand is essentieel om een goede indruk bij uw zakelijke relaties achter te laten. Schakel daarom de hulp in van ons schoonmaakbedrijf nabij Den Bosch. Wij helpen u graag bij het weer laten stralen van uw interieur en/of exterieur. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte en ontdek onze eindeloze mogelijkheden. We bespreken graag de verschillende mogelijkheden en uw wensen.

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
Twitter

Vrijdag en Zaterdag vele families herenigd. Dankbaar voor de mogelijkheid velen een hart onder de riem te mogen steken. Pure stilte einde dagen was genoeg de voldoening te zien van liefdadigheid door Antoine de Haas naar medemens 🙏. lnkd.in/g__KqrC

Ongeveer 5 maanden geleden

 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2