De Lelie BV

Schoonmaakbedrijf in Uden

Schoonmaakbedrijf in Uden

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de schoonmaak van uw bedrijfspand, instelling, school of kantoor? Maak dan kennis met De Lelie Schoonmaak: sinds 1919 actief in schoonmaak in de omgeving Uden. Schoonmaken is ons vak en inmiddels zijn we een zeer ervaren schoonmaakbedrijf nabij Uden. We beoefenen ons vak met veel bevlogenheid! Onze gedisciplineerde en vakkundige medewerkers ontzorgen u graag met schoonmaakdiensten van A tot Z. Betrouwbaar, flexibel, betaalbaar en altijd met oog voor kwaliteit; dat is waar De Lelie Schoonmaak voor staat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf in de regio Uden? Neem gerust contact met ons op! We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Vele schoonmaakdiensten in Uden

De Lelie Schoonmaak staat bekend om haar totaaloplossingen. Wij verzorgen graag uw schoonmaak tot in de puntjes op tijden die ú schikken en geheel conform uw eisen. Wij zijn u echt van dienst en staan klaar op de afgesproken schoonmaakmomenten. Van enkele vierkante meters tot vele duizenden vierkante meters; op de Lelie kunt u rekenen met onze mix van de juiste mensen, machines én middelen. ‘Schoonmaken’ vinden wij een breed begrip waar heel veel werkzaamheden onder kunnen vallen. Daarom hieronder een greep uit onze schoonmaakdiensten:

  • Interieurverzorging;
  • Glasbewassing;
  • Industriële reiniging;
  • Gevelbehandeling;
  • Vloeronderhoud en tapijtreiniging;
  • Sanitaire benodigdheden;
  • Specialistische reiniging (dakgoten, zonnepanelen, graffiti etc.).

Naast de genoemde schoonmaakdiensten bieden wij u ook diverse aanvullende bedrijfsdiensten als schoonmaakbedrijf nabij Uden. Denk hiervoor aan het onderhoud van uw trappenhal, opleveringschoonmaak, bouwschoonmaak, elektraservice, rioleringswerken, terreinonderhoud en onkruidbestrijding. Daarbij gebruiken wij te allen tijde biologisch afbreekbare producten, omdat anderen al genoeg chemische schoonmaakmiddelen gebruiken. Wij denken liever aan de natuur. Ons schoonmaakbedrijf heet niet voor niets De Lelie… Ook zijn wij zeker niet voor niets ambassadeur van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Over De Lelie Schoonmaak

De identiteit van De Lelie is gebaseerd op een rijke historie, een gedegen organisatie en diverse innovaties. De constante factor in de geschiedenis van De Lelie is de betrouwbaarheid en de kwaliteit die het familiebedrijf altijd heeft weten te waarborgen. Hierdoor zijn we nog altijd aan het verbeteren en blijft het aantal trouwe klanten gestaag groeien. De Lelie is centraal gevestigd in ’s-Hertogenbosch.

Meer informatie?

Maak een goede indruk bij uw zakelijke relaties met een brandschoon kantoor of bedrijfspand en schakel de hulp in van De Lelie Schoonmaak, uw schoonmaakbedrijf in Uden. Wij laten uw interieur en/of exterieur weer stralen als nieuw en zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte en ontdek onze eindeloze mogelijkheden.

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
Twitter

Vrijdag en Zaterdag vele families herenigd. Dankbaar voor de mogelijkheid velen een hart onder de riem te mogen steken. Pure stilte einde dagen was genoeg de voldoening te zien van liefdadigheid door Antoine de Haas naar medemens 🙏. lnkd.in/g__KqrC

Ongeveer 5 maanden geleden

 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2