De Lelie BV

Uw schoonmaakbedrijf in Veghel

Uw schoonmaakbedrijf in Veghel

Maak dan kennis met De Lelie Schoonmaak: sinds 1919 een actief schoonmaakbedrijf in Veghel en wijde omgeving. U kunt de hulp van De Lelie Schoonmaak inschakelen als u uw bedrijfspand, instelling, school of kantoor wilt laten stralen. Schoonmaken is ons vak. Die beoefenen we met veel bevlogenheid! Onze gedisciplineerde en vakkundige medewerkers ontzorgen u graag met schoonmaakdiensten van A tot Z. Betrouwbaar, flexibel, betaalbaar en altijd met oog voor kwaliteit; dat is waar De Lelie Schoonmaak voor staat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf in de regio Veghel? Neem gerust contact met ons op.

Onze schoonmaakdiensten in Veghel

De Lelie Schoonmaak staat bekend om haar totaaloplossingen. Wij verzorgen graag uw schoonmaak tot in de puntjes Dit doen we als geheel vanzelfsprekend op tijden die ú schikken en geheel conform uw eisen. Van enkele vierkante meters tot vele duizenden vierkante meters; op de Lelie kunt u rekenen met onze mix van de juiste mensen, machines én middelen. ‘Schoonmaken’ vinden wij een breed begrip waar heel veel werkzaamheden onder vallen. Daarom voor u beeldvorming een greep uit onze schoonmaakdiensten:

  • Vloeronderhoud en tapijtreiniging;
  • Sanitaire benodigdheden;
  • Interieurverzorging;
  • Industriële reiniging;
  • Gevelbehandeling;
  • Glasbewassing;
  • Specialistische reiniging (dakgoten, zonnepanelen, graffiti etc.).

Als ervaren schoonmaakbedrijf nabij Veghel bieden wij naast deze schoonmaakdiensten ook diverse aanvullende bedrijfsdiensten. Denk hiervoor aan het onderhoud van uw trappenhal, elektraservice, rioleringswerken, opleveringschoonmaak, terreinonderhoud, bouwschoonmaak en onkruidbestrijding. Daarbij gebruiken wij te allen tijde biologisch afbreekbare producten. Wij denken liever aan de natuur. Wij zijn dan ook trotse ambassadeur van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ons schoonmaakbedrijf heet niet voor niets De Lelie…

Over De Lelie Schoonmaak

De Lelie is centraal gevestigd in ’s-Hertogenbosch. De identiteit van De Lelie is gebaseerd op een rijke historie, een gedegen organisatie en diverse innovaties. De constante factor van De Lelie is de betrouwbaarheid en de kwaliteit die het familiebedrijf altijd heeft weten te waarborgen. Tegenwoordig wordt De Lelie al door de vierde generatie gerund.

Meer informatie

Maak een goede indruk bij uw zakelijke relaties met een brandschoon kantoor of bedrijfspand en schakel de hulp in van De Lelie Schoonmaak, uw schoonmaakbedrijf in Veghel. Wij laten uw interieur en/of exterieur weer stralen als nieuw en zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte en ontdek onze eindeloze mogelijkheden.

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
Twitter

Vrijdag en Zaterdag vele families herenigd. Dankbaar voor de mogelijkheid velen een hart onder de riem te mogen steken. Pure stilte einde dagen was genoeg de voldoening te zien van liefdadigheid door Antoine de Haas naar medemens 🙏. lnkd.in/g__KqrC

Ongeveer 5 maanden geleden

 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2