De Lelie BV

Telescopische glasbewassing

Telescopische glasbewassing

Bij de glasbewassing van gebouwen zorgt de bouwstijl en de strenge wetgeving omtrent arbeidsomstandigheden steeds vaker voor praktische problemen in de uitvoering.
Het is dan niet mogelijk om met behulp van traditionele technieken tot een optimale bereikbaarheid en snelle werkwijze te komen. U kunt De Lelie Schoonmaakdiensten inhuren voor telescopische glasbewassing. Tijdens telescopische glasbewassing werken wij met mineraalvrij water, wat tevens milieuvriendelijk is. Met telescopische glasbewassingbent u gegarandeerd van een streep- en vlekkeloos resultaat. Tevens kunnen wij met deze vorm van glasbewassing tot 10 meter hoogte zonder beperkingen werken. Het is zelfs mogelijk om tot 15 meter te gaan, maar dan zijn er echter wel uitzonderingen. Deze vorm van glasbewassing brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Geen valgevaar
  • Verhoogde productiviteit
  • Wij kunnen iedere gewenste plek bereiken
  • U heeft geen gesjouw met ladders en hoeft niets te verplaatsen

Kwaliteit van dezetijd

Wanneer u kiest voor een telescopische glasbewassing, wilt u natuurlijk wel graag kwaliteit en een net resultaat zien. De Lelie Schoonmaakdiensten staat voor kwaliteit. Wij gaan er dan ook voor om bij iedere klant een kwalitatief resultaat op te leveren. Ons motto is dan ook niet voor niets ‘kwaliteit van deze tijd’. Wanneer u het prettig vindt, kunt u bij ons inzicht krijgen in de door ons uitgevoerde schoonmaakwerkzaamheden. Zo kunt u precies zien wat wij doen en kunt u een kwaliteitsbewaking uitvoeren. Onze medewerkers krijgen regelmatig scholing en instructie, zodat deze bijblijven op het gebied van vakkennis. Zo blijven wij de kwaliteit leveren die u van ons gewend bent.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een telescopische glasbewassing met mineraalvrij water voor uw pand? Of wilt u meer weten over de diensten die De Lelie Schoonmaakdiensten voor u kan verrichten? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij adviseren u graag!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
Twitter

Vrijdag en Zaterdag vele families herenigd. Dankbaar voor de mogelijkheid velen een hart onder de riem te mogen steken. Pure stilte einde dagen was genoeg de voldoening te zien van liefdadigheid door Antoine de Haas naar medemens 🙏. lnkd.in/g__KqrC

Ongeveer 5 maanden geleden

 banner

 

Osbkeurmerklogo logo1 logo2 logo3

banner2