Warm ondernemen in barre tijden

“Een warm gebaar in koude tijden. We werken en leven in een tijdperk met veel gedoe. Dan is het toch fijn dat je op een positieve manier iets voor elkaar kunt betekenen? Dat maakt ondernemen weer leuk.”

Sneeuw schuiven
William de Haas van schoonmaakbedrijf De Lelie: “Als De Lelie zorgen we dat we bij onze opdrachtgevers sneeuw schuiven en dat er gestrooid wordt zodat de gebouwen veilig bereikbaar zijn. Het strooien doen we gelijktijdig met onze geplande komst. Gewoon een extraatje. Een klein gebaar waar we veel waardering voor krijgen. Mooi toch?”

Warm gebaar
Maar ook De Lelie is aangenaam verrast door een warm gebaar. Medewerkers worden veelal door leiding gebracht en gehaald naar de werklocaties. Het is geen doen met fiets of openbaar vervoer naar het werk te gaan.  “Is het dan niet hartverwarmend dat onze opdrachtgever zelf ervoor zorgt dat onze medewerkster aan het einde van de dag veilig thuis wordt afgezet! Een mooi gebaar toch in deze tijden dat we enorm waarderen. Zo helpen we elkaar barre tijden door.”

Oeteldonk
“Vorig jaar om deze tijd hielpen we Oeteldonkse horecaondernemers om hun zaak in orde te krijgen voor carnaval. En op woensdag om de boel weer schoon te krijgen. Oeteldonk ligt ondergesneeuwd en blijft door het C-virus thuis. Een koudegolf en een virus dat we lastig onder controle krijgen. Dan is het toch fijn dat er wat warms te melden is.”