Wij wensen je een vitaal 2021

Wat een jaar hebben we achter ons liggen! Wie had gedacht toen we eind februari 2020 de cafés hadden schoongemaakt waar volop carnaval werd gevierd, dat dat voorlopig de laatste keer was. Vanaf maart is de wereld en ook onze regio veranderd. Wij merkten het als schoonmaakbedrijf. Onze klanten en relaties worstelen met de praktijk van alledag, knokken om hun voortbestaan en zoeken naar de beste route richting de toekomst. We merken het bij onze relaties in de verzorgingshuizen, de tandartspraktijk, winkels en noem maar op. Bij bedrijven waar vooral thuis wordt gewerkt en op productielocaties waar het zoeken is naar het nieuwe normaal.

Dat geldt ook voor De Lelie. Natuurlijk, met meer dan honderd jaar geschiedenis achter de rug weten we dat je moet blijven vernieuwen en investeren om je voortbestaan te garanderen. Ook als je zo’n crisisjaar meemaakt. We zijn ook onze relaties en leveranciers dankbaar die elkaar zijn blijven ondersteunen: juist in dit soort tijden waardeer je dat extra. Laten we ook onze eigen medewerkers niet vergeten: de kracht van De Lelie zit in de vitaliteit van ons team!

Misschien dat het wat vreemd klinkt, maar deze crisis inspireert ons weer tot nieuwe diensten; we moeten toch met z’n allen verder in deze wereld. Zo heeft De Lelie als nieuwe dienst hardware reiniging geïntroduceerd. Juist nu is een schone en veilige werkplek noodzakelijk. Ook investeerden we in apparatuur en kennis voor de specialismen hoogtereiniging, glasbewassing en vloerenonderhoud. We zijn en blijven een vitaal bedrijf dat schoonmaakdiensten aanbiedt en beschikt over een betrokken en gemotiveerd team.

Na het roerige 2020 komt gewoon 2021. Wat dit jaar ons gaat brengen? We weten het niet precies. Laten we elkaar beloven er het beste van te maken, we wensen iedereen alle gezondheid en een vitaal 2021 toe.

Antoine en William de Haas